Shqip- Albanska

Jeton në një maredhënje në të cilën je e maltretuar apo e frikësuar? E ndjen se ke nevojë për mbësjtetje apo dikë që të bisedosh rreth situatës tënde. Strehimorja për femra në Österåker telefoni 08 540 600 16Ne punojmë nën zotimin e heshtjes dhe konsultat janë gratis.Ne i’u drejtohemi femrave që janë të Cilat janë të … Fortsätt läsa Shqip- Albanska